ONTMOET DE JONGENS...

... van IJsbaart. Wij zijn enthousiaste jonge ijsmakers en gaan voor het hoogst haalbare op smaak, beleving en uiterlijk. Ons zelfgemaakte ijs is puur, vol fruit en zonder kunstmatige toevoegingen, concentraten of andere onzin.

WE MAKEN AL ONZE IJSJES ZELF...

... in de Haarlemmer Kweektuin, een duurzaamheidspark in hartje Haarlem. Elk seizoen testen we de smaak opnieuw, passen we de verhoudingen aan en bestoken we elkaar met brainwaves en ice fights over hoe het nog beter kan. Ja, dat moet, dat zit in ons karakter.

HUH, IJSBAART?

Spel je dat niet met een 'd'? Baart is de achternaam van Tijn, die ooit met de foodtruck op festivals begon. Daarom houden we tot op heden vast aan de naam die ooit zo is ontstaan. Beetje gekke naam, maar we hebben ijs, heel veel lekker ijs.

ONZE WEG

IJs zat er bij ons zelf al vroeg in. Wie is er niet opgegroeid met de Raket, Split en het Perenijsje? Wij vinden dat het voor de kinderen die nu opgroeien tijd is voor een lekkerder en gezonder alternatief. Ook voor de grote kinderen trouwens.

IJsbaart begon als foodtruck op festivals in 2016: als eerste Bevrijdingspop in Utrecht, daarop volgden onder andere de Nijmeegse Vierdaagse, Mandala en Madnes. En we blijven op festivals komen, dit vinden we geweldig om te doen en past helemaal bij ons!  

Door de goede feedback op festivals besloten we de volgende stap te zetten: een ijsfabriekje opzetten in de Haarlemmer Kweektuin. In dit duurzaamheidspark met de karakteristieke kassen in hartje Haarlem maken we ieder ijsje zelf.

Sinds de start van die historische, loeihete zomer van 2018 is IJsbaart verkrijgbaar in strandpaviljoens in Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk en Haarlem.