Vegan ijs thuisbezorgd krijgen: makkelijker en sneller dan ooit

Vegan ijs thuisbezorgd krijgen: wát een luxe. Heb je lekker lang getafeld met vrienden op een zomerse avond, maar ben je de (vegan) ijsjes in alle drukte vergeten? Komt er onverwachts familie langs, terwijl er geen dessert meer in de vriezer te vinden is? Heb je simpelweg gewoon zin in ons allerlekkerste ijs tijdens een heerlijke Netflix avond, maar wil je de deur niet uit? IJsbaart is 3 jaar geleden begonnen met het verkopen van ijsjes op het strand. Inmiddels kun je in het gehele land ijsjes kopen in de horeca. Hoe leuk zou het zijn als je je favoriete ijsje van het strand nu ook thuis kan laten bezorgen? Dat kan!

Vegan ijs thuisbezorgd krijgen is dé oplossing. Zoek, klik, bestel én geniet. 

De voordelen van ijs bestellen

Het is niet alleen makkelijk, maar ook vooral heel lekker. IJsjes thuisbezorgd krijgen heeft tal van voordelen. Wij zetten de voordelen graag op een rijtje, zodat jij na het lezen van dit artikel direct je ijsjes bestelt en thuisbezorgd krijgt. 

IJsbaart ijsje club zand

Het lekkerste vegan ijs thuisbezorgd krijgen 

Wij bedenken én maken het allerlekkerste vegan ijs - helemaal zelf - in ons ijsfabriekje in Amsterdam. 100% ambachtelijk dus. We willen het liefst iedereen (ja, écht!) van ons ijs laten genieten. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons ijs toe te voegen aan online supermarkten. Op deze manier bereiken we nóg meer mensen en kun je ook aan de andere kant van het land ons vegan ijs thuisbezorgd krijgen.

Want zeg nu zelf: de vanille en stracciatella ijssmaken ken je inmiddels wel toch? Het is tijd voor iets nieuws: het vegan ijs van IJsbaart. 

Vegan ijs: bezorgd binnen tien minuten bij Gorillas

Niet alleen de beller is sneller, maar de besteller ook! En dat zien we terug met alle online supermarkten en flitsbezorgers die oppoppen door heel Nederland. Daar hebben we dus slim op ingespeeld. Onze allerlekkerste ijsjes zijn namelijk te bestellen bij Crisp en Gorillas.

Met één simpele druk op de knop bestel jij binnen no time je ijs en krijg je het vegan ijs thuisbezorgd. Waar de Belastingdienst zegt dat ze het niet makkelijker kunnen maken, doen wij dat wél.

Ken je deze online supermarkten nog niet? Des te meer reden om deze twee ketens te leren kennen. 

Gorillas

Wil je écht snel vegan ijs thuisbezorgd krijgen? En met écht snel bedoelen we binnen tien minuten? Ga dan vliegensvlug naar Gorillas om te zien of Gorillas ook in jouw stad bezorgt. Onze samenwerking met Gorillas begon in oktober vorig jaar. Na een succesvolle pilot in Haarlem en Amsterdam besloten we uit te breiden naar het hele land. Wat een feest! 

  • Houd je van een fris mango ijsje?

  • Ben jij een echte cheesecake lover (in de niet-vegan variant)?

  • Is het choco of tiramisu cupje jouw nummer 1?

Dan is het tijd om snel te bestellen bij Gorillas.

Crisp

Crisp is een online supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt. Niet gek dat ons vegan ijs daar ook te bestellen is dus! Vandaag besteld, morgen in huis. 

  • Heb jij zin in een overheerlijk cupje met jogurt bosvruchtenijs? 

  • Kies je een ijscup met vegan choco-brownie?

  • Is tiramisu vegan ijs jouw nieuwe favo? 

Bestel dan snel jouw favoriete vegan ijs bij Crisp. 

Het goede nieuws is dat er steeds meer vestigingen van online supermarkten openen, door heel Nederland. Want wat gaat er nu boven snelle bezorging, goede ervaring én het allerlekkerste ijs? Niets toch?!

IJsbaart ijsjes verpakt roze achtergrond

Keuzes, keuzes, keuzes

We moeten eerlijk zijn. Vegan ijs bestellen en laten bezorgen heeft namelijk ook een nadeel: keuzestress. We hebben zóveel lekkers te bieden, dat het soms onmogelijk is om te kiezen. Snappen we trouwens helemaal hoor, dus ons advies zou vooral zijn om het niet bij één smaak te houden. En als dat het ergste is… ;-) 

IJs bestellen en bezorgen

Dus: waar wacht je nog op? Vegan ijs bestellen en laten bezorgen is té lekker en té makkelijk om het niet te doen. Bekijk snel of Crisp of Gorillas bij jou in de buurt zit. Dan rest jou nog één ding: genieten. 

Smakelijk! 




Vorige
Vorige

Ons ambachtelijk ijs: vegan tiramisu, vegan brownie-chocolade én jogurt bosvruchtenijs

Volgende
Volgende

3 goede redenen waarom je deze zomer vegan ijs moet bestellen